Okul müdürüne pusu: 17 yaşındaki kantinci çocuklarının yanında vurup kaçtı

16.10.2025 12:01

İHA, DHA

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir okul müdürü, çocuklarını okula götüreceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı çalıştığı okulun 17 yaşındaki kantin işletmecisi gerçekleştirdi.

Okul müdürüne pusu: 17 yaşındaki kantinci çocuklarının yanında vurup kaçtı

Denizli'de bir ilkokulun müdürü F.Ö'ye (48), Yenişafak Mahallesi'nde park halindeki otomobiline çocuklarıyla bindiği sırada okulun kantin çalışanı K.K. (17) tabancayla ateş etti.

Okul müdürüne pusu: 17 yaşındaki kantinci çocuklarının yanında vurup kaçtı 1

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan F.Ö, sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Okul müdürüne pusu: 17 yaşındaki kantinci çocuklarının yanında vurup kaçtı 2

F.Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN KAÇTI 3

SALDIRGAN KAÇTI

Olayın ardından saldırgan kaçarken polis, 17 yaşındaki zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

BABASI OKUL MÜDÜRÜNÜ TEHDİT ETMİŞ

Kantini işleten şüphelinin babasının bir süre önce okul müdürünü kantin sözleşmesi nedeniyle tehdit ettiği, bu nedenle hapis ceza aldığı öğrenildi.

SALDIRIYI KAYDEDEN KİŞİ DE ARANIYOR 4

SALDIRIYI KAYDEDEN KİŞİ DE ARANIYOR

Polis, saldırının şüphelinin bir arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildiğini, görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığını belirledi.

Görüntüyü çeken kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Okul müdürüne pusu: 17 yaşındaki kantinci çocuklarının yanında vurup kaçtı 5

Görüntülerde F.Ö.'nün otomobiline önce çocuklarını bindirmesi, sürücü koltuğuna oturmaya çalıştığı sırada yanına yaklaşan şüphelinin tabancayla ateş açıp kaçması yer alıyor.

YASAL UYARI

DENIZLI Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. DENIZLI Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.