Polisle çatışan zanlı yakalanacağını anlayınca hayatına son verdi

29.09.2024 00:22

Son Güncelleme: 29.09.2024 00:56

İHA

İstanbul Büyükçekmece’de polisin yaptığı operasonda yakalanacağını anlayan şüpheli, kendisine ateş ederek yaşamına son verdi. Polisle çatışan ikinci şahıs ise yakalandı.

Polisle çatışan zanlı yakalanacağını anlayınca hayatına son verdi
Olay Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Polis tarafından aranan şahısların evine operasyon düzenlendi. Şüpheliler kapıyı açmadı ve polise karşı koydu. Olay yerine özel harekat polisi sevk edildi.
Polisle çatışan zanlı yakalanacağını anlayınca hayatına son verdi 1
Operasyon sırasında hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve güveni kötüye kullanma suçlarından 18 aranması olan C.G. ve 33 suç kaydı ile hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık, uyuşturucu ticareti suçlarından 5 aranması olan E.T, Özel Harekat polisine silahla ateş açtı.
Polisle çatışan zanlı yakalanacağını anlayınca hayatına son verdi 2

Şüphelilerden E.T. yakalanırken, yakalanacağını anlayan C.G. bu kez namluyu kendine çevirip yaşamına son verdi.

İhbar üzerine sokağa sağlık ekipleri de sevk edilirken olay yeri inceleme ekipleri apartmana girerek çalışma yaptı. Şahsın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Zanlının 12 Kasım 2023'te Bağcılar'da silahla yaralanan 2 kişiden birinin ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada aranan iki kişiden biri olduğu öğrenildi.

YASAL UYARI

İSTANBUL Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. İSTANBUL Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.