Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı

09.10.2023 15:54

Son Güncelleme: 09.10.2023 16:11

Haber Merkezi

Şanlıurfa’da iki aile arasında tabanca, tüfek, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Boşanma ve alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Kavgaya karışan şüphelilerden bazıları gözaltına alınırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde boşanma ve alacak meselesi nedeniyle iki aile arasında başlayan tartışma, silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı 1

Olay, öğle saatlerinde Paşabağı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında boşanma ve alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan akraba 2 aile arasında tartışma çıktı.

Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı 2

Tartışma bir süre sonra tabanca, tüfek, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı 3

Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada yaralanan 13 kişi, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim Kurt, kurtarılamadı.

Silahlı bıçaklı boşanma kavgası: 1 ölü, 12 yaralı 4

2 aracın da hasar aldığı olay yerinde yapılan incelemede, çok sayıda boş kovan, sopa ve bıçak ile silah ele geçirildi.

Kavgaya karışan bazı şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

YASAL UYARI

ŞANLIURFA Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ŞANLIURFA Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.