Çakallı menemenine ciddi bir talep olduğunu anlatan Toprak, "Sadece yurt içinden değil yurt dışında bile müşterilerimiz oluyor. Özellikle son zamanlarda Arap turistlerden, ciddi bir talep görüyoruz. Turlarla bölgeye gelen turistler, mutlaka buraya geliyor. Herkes bu lezzeti merak ediyor, bizler de turistlere, 'bu sizin yiyebileceğin en taze yemek' diyoruz. Tüm ürünlerimizi etrafımızda bulunan köylülerden alıyoruz. Özel pıtıl ekmeğiyle ikram ediyoruz. İşimizi çok seviyoruz. Yaz aylarında menemeni yaparken tat konusunda çok mücadele etmiyoruz, çünkü domatesler yaz ayında çok lezzetli oluyor. Ama kış aylarında biraz zorlanıyoruz, en güzel domatesi bulmaya çalışıyoruz. Antalya taraflarından domates alıyoruz, orda da en iyi domatesi üreten kişiyi bulmaya çalışıyoruz. Bize domates tedarik eden bir arkadaşımız var, sadece o işle ilgileniyor" diye konuştu.