Ramazan imsakiyesi banner
İFTARA KALAN SÜRE

Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım

08.09.2020 15:56

Geçtiğimiz nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuştu. "Dokuz yıl bir melekle yaşadım" diyen Şallı, kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlara da yanıt verdi.

Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım
Ebru Şallı, uzun bir aradan sonra Demet ve Alişan ile Sabah Sabah adlı programa röportaj vererek oğlunun vefatının ardından yaşadığı zor günleri anlattı.


Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım 1
Şallı, bu süre zarfında kendisine yöneltilen eleştirilerden rahatsız olduğunu söylerken "Beni artık kimse kızdırıp üzemez” ifadelerini kullandı.


Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım 2
Şallı şu ifadeleri kullandı: “İnsanlardan anlayış bekliyorum, destek olmalarını bekliyorum. Yaşanan çok kötü bir şey ve daha vicdanlı olmalıyız."


Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım 3
"Bunu yaşayan anne ve babalara destek olmalıyız çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın. Beni artık bu saatten sonra kimse kızdırıp üzemez”


Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım 4
Şallı, bu açıklamaları yaparken gözyaşlarına hakim olamazken röportajı izleyen Alişan ve Demet Akalın da duygu dolu anlar yaşadı.


Ebru Şallı: Dokuz yıl bir melekle yaşadım 5
Açıklamalarının ardından çok sayıda destek mesajı alan Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Dualarınızı, güzel enerjilerinizi alıyorum... Ama lütfen ağlamayın. Ponciğim bizi izliyor... Onu üzmeyelim... Ve o hep benimle benim meleğim, eşsiz kokusuyla, tılsımıyla .. Hepinizi çok seviyorum" sözlerini dile getirdi.