Survivor'da kim elendi? (Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı?)
11.01.2021 07:21
Son Güncelleme: 14.01.2021 11:58
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da kim elendi sorularının cevapları belli oldu. 12 Ocak'ta yayınlanan son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde SMS birincisi seçilen Poyraz; Sena ve Dora'dan sonra 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini verdi. Yapılan oylamada Sena, Survivor'a veda eden ilk isim oldu.

Oyunun tamamlanmasıyla birlikte ünlüler takımı meyve tabağı ödülünü gönüllülere karşı 10'a 9'luk skorla 1 puanlık üstünlükle kazandı.



11 OCAK


Survivor Türkiye'nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyununun heyecanı vardı. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için parkura çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımları tüm hünerlerini sergiledi. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler, bir arkadaşlarını daha potaya göndermemek için mücadele verdi. Oyunun sonunda 10-8 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor 2021'in ikinci eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyinde belli oldu. Konseyde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Dora ikinci eleme adayı olarak potaya gönderildi.
SURVIVOR 2021 ELEME ADAYLARI
SENA (Gönüllüler)
DORA (Gönüllüler)
İşte Survivor'da haftanın diğer gelişmeleri

10 OCAK
Survivor 2021'in 10 Ocak günü ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadele kıran kırana başladı. Özel olarak hazırlanan parkurda birbirleriyle kıyasıya yarışan Survivor 2021 yarışmacıları arasında çekişmeli bir dokunulmazlık oyunu oynandı.




SURVIVOR 2021 İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor 2021'in ilk eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde belli oldu.
