Malzemeler:

1 kalıp milföy

1 adet çubuk vanilya

110 gr şeker

5 yumurta sarısı 

45 gr un

45 gr nişasta

550 gr süt

250 gr çilek

Hazır gelen milföy üstüne pudra şekeri dökülere fırınlanıyor.

O pişerken

Pastacı kreması:

Şekerin yarısı ve vanilya ya da limon kabuğu süte koyup kaynatılır. Kalan şeker yumurta sarısı ve unlarla karıştırılır.

Isınan sütle birlikte bunu açarız ve sürekli karıştırarak kaynatırız

Soğuk tezgahta bir kaba alınıp streçlenip buzdolabına konulacak.

Çilekler yıkanıp ayıklanacak, onlar da buzdolabına.

Servis öncesi krema çırpılıp pastacı kremasıyla karıştırılacak. Sıkma torbasına alınacak.

Milföyün montajı: pişen hamur ikiye kesilecek, araya krema ve çilekler yerleştirilip servis tabağına alınacak.