Antalya'da nostalji tutkunları Yeşilçam Festivali'nde buluştu

06.10.2024 13:49

Son Güncelleme: 06.10.2024 13:49

Antalya'da nostalji tutkunları Yeşilçam Festivali'nde buluştu
Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı

Antalya'da düzenlenen "Yeşilçam Festivali"nin ilk gününde sahne gösterileri ve yazlık sinema izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesince 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali ile eş zamanlı olarak Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen festivalin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Sihirbaz ve sahne sanatları gösterilerinin gerçekleştiği festivalde katılımcılar Yeşilçam usta sanatçılarının maskotları, panayır oyun alanları, ahşap ve nostaljik oyun alanları, Yeşilçam dekorları, klasik arabalar ve fotoğraf köşelerine ilgi gösterdi.

Festivalin ilk gününde sahne gösterilerini izleyen sanatseverler, yazlık sinema ile nostalji yaşadı. "DJ Daraske"nin unutulmaz Yeşilçam müziklerinin yer aldığı etkinlikte, 80'ler ve 90'ların müzikleriyle ve Özgecan Güven'in şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşandı.

​​​​​​​Festival, 12 Ekim'de sona erecek.
İlişkili Haberler
Altın Portakal görkemli bir törenle başladı: Onur Ödülü ve Başarı Ödülü sahiplerini buldu
Altın Portakal görkemli bir törenle başladı: Onur Ödülü ve Başarı Ödülü sahiplerini buldu
Haberi Görüntüle