Britney Spears'ın anı kitabı ilk haftasında 1 milyondan fazla kopya sattı
02.11.2023 09:47
Son Güncelleme: 02.11.2023 09:55
Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı anı kitabı "İçimdeki Kadın" (The Woman in Me) ilk haftasında satış rekoru kırdı.

Hayatındaki çalkantılarla gündemden düşmeyen ünlü pop yıldızı Britney Spears, anılarını "Woman In Me" (İçimdeki Kadın) adlı kitapta topladı. Merakla beklenen kitap, 24 Ekim'de raflardaki yerini aldı.

ANINDA TARİHE GEÇTİ
Spears'ın şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı ve dün piyasaya çıkan anı kitabı, çıkışından sadece saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı olmuştu.
Kitap piyasaya çıkmadan önce, ön siparişte de rekor kırmış, en çok ön sipariş verilen kitap olmuştu. Yayınevi yöneticisi Cade Hudson, ön siparişte dokuz milyon kopyanın satıldığını açıklamıştı.

Spears'ın özel hayatına dair detayları içeren kitap ilk haftasında 1,1 milyondan fazla sattı. Kitabın basılı, e-book, ön satış ve sesli kitap versiyonları da bu satış rakamına dahil.

Kitap Amazon'un en çok satan kitaplar listesinde ilk sıradaydı. Friends yıldızı Matthew Perry'nin "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" adlı kitabı, oyuncunun ölümüyle ilk sıraya yerleşti.
