Türk Telekom COP31 Banner
00GÜN
00SAAT
00DAKİKA
00SANİYE
NTV

Şarkıcı Bayhan ilk kez Erzurum'da: Konsere yoğun ilgi

23.08.2025 11:01

Son Güncelleme: 23.08.2025 11:01

Şarkıcı Bayhan ilk kez Erzurum'da: Konsere yoğun ilgi
IHA
NTV.com.tr - Haber Merkezi
Google'da NTV'yi tercih et

Adını Popstar yarışmasıyla duyuran Bayhan, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nin altıncı gününde sahne aldı.

Şarkıcı Bayhan, 2003 yılında düzenlenen Popstar yarışmasıyla şöhreti yakaladı.

Son dönemde “Gassal” dizisinde seslendirdiği "Efendim İşitmedim" adlı şarkıyla adından söz ettiren Bayhan, Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında verdiği konserde hayranlarıyla buluştu.

IHA

"Tiryakinim", "Seninle Olmak Var Ya", "Ah İstanbul" gibi sevilen şarkıları özgün yorumuyla seslendiren sanatçıya Erzurumlular gece boyunca eşlik etti.

GAZİLERİ KONSERE DAVET ETTİ

Erzurum Kalesi'ni gezerken karşılaştığı gazileri konserine davet eden Bayhan'ı konserinde Erzurumlu gaziler de yalnız bırakmadı. Gazileri "Hoş geldiniz" diyerek karşılayan ünlü sanatçı, "Hep birlikte bir aileyiz, birlikte güzeliz" dedi.

Erzurum'a ilk defa geldiğini belirten sanatçı, "Erzurum'da ilk defa konser veriyorum. Kültür Yolu Festivali'ne beni sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Google News kanalına abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak ister misiniz? Google News'te NTV'ye abone olun.
Abone Ol