NTV

Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm

18.07.2024 14:49

Son Güncelleme: 18.07.2024 16:41

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

İki sezondur cuma akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm
Yalı Çapkını'nda Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir, sezon finali sonrası yorgunluk atıyor.
Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm 1
Tatil için ilk olarak İspanya'yı tercih eden ünlü oyuncu, daha sonra İtalya'ya gitmişti. Oyuncunun paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm 2
Oyuncu şimdi de spor yaptığı anları paylaştı.
Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm 3
Demir paylaşımına "Ne halim varsa gördüm" notunu düştü.
YALI ÇAPKINI SETİNDEKİ EN ZORLU SAHNESİNİ AÇIKLADI 4

YALI ÇAPKINI SETİNDEKİ EN ZORLU SAHNESİNİ AÇIKLADI

Öte yandan Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz hafta da yüzü olduğu marka için objektif karşısına geçmişti. Bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, Yalı Çapkını setinde yaşadığı en zorlayıcı sahne için "Ferit'in ağabeyinin öldüğünü öğrendiği an!" demişti.

Ünlü oyuncu, sözlerine "Çünkü bir yağmurlama sistemi vardı. Bir kere çekilmesi gerekiyordu, gün gidecekti. İnanılmaz bir stres, güzel oldu ama tam yağmurun altına giriyorum tekrar çıkıyorum. En zoru oydu benim için" diye devam etmişti.

Mert Ramazan Demir: Ne halim varsa gördüm 5

En sevmediği özelliğinin umursamazlık olduğunu söyleyen Demir, "Hayatta en çok aileme önem veriyorum" şeklinde konuşmuştu. "Bir an evvel 30 yaşıma gelmek istiyorum" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, hoşlanmadığı insanlar için de şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sürekli sorunlardan bahseden insanları sevmiyorum."