2010 İstanbul Ralli Şampiyonası başlıyor

Start 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 18:00’de Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi’nde verilecek.

2010 İstanbul Ralli Şampiyonası başlıyor

İstanbul Kulubü İSOK tarafından organize edilen, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 18:00’de Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi’nde, Gençlik Meydanı’nda verilecek sembolik startla başlayacak.

Rallinin servis alanı da VIAPORT Alışveriş Merkezi’nin otoparkına kurulacak. Yarışmacılar yine VIAPORT’ta özel olarak hazırlanan, özel seyirci etabında da mücadele edecek.

Gerçek mücadelenin yaşanacağı toprak zeminli etaplarsa, İstanbul’un kuzeyinde, Riva bölgesinde. Rallinin etapları, 28 Kasım Pazar günü koşulacak.

GÜNARSLAN, AMETİS İLE STARTA HAZIR
Murat Günarslan-Bora Arabacı ikilisi, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı. Ekip, yarışa hazır, ilk rallinin startını bekliyor.

2010 İstanbul Ralli Şampiyonası başlıyor - 1 Günarslan 'gerçek mücadele toprak zeminli etaplarda yaşanacak, biz takım olarak hazırız' dedi

Şampiyona için uzun zamandır hazırlanan Murat Günarslan-Bora Arabacı ikilisi, bu kez N2 Sınıfı’nda Citroen Saxo VTS ile mücadele ediyor. Ametis Teknoloji, UNIFREE DutyFree, Mobil1 ve Poşetsan sponsorluğunda şampiyonaya katılan ekibin hedefi, N2 Sınıfı mücadelesini lider tamamlamak.

GP Garage tarafından hazırlanan Citroen Saxo VTS, bu yıl Türkiye Ralli Şampiyonası’nı N2 Birincisi olarak tamamladı. Murat Günarslan-Bora Arabacı ikilisi, aynı başarıyı bu kez İstanbul Ralli Şampiyonası’nda tekrarlamak istiyor.

SEYİRCİ ETABI MUHTEŞEM OLACAK
3 yarış üzerinden organize edilen 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası, bu yıl Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Organizasyonu’na dahil edildi. Çok ciddi yarışmacı ve seyirci katılımının beklendiği şampiyonanın en önemli özelliği, VIAPORT Alışveriş Merkezi içinde koşulacak olan 1.4 km’lik özel seyirci etabına sahip olması. VIAPORT Etabı, bu şampiyona için özel olarak hazırlandı. Yarışmacılar için çok keyifli olacağı tahmin edilen etap, seyirciler için muhteşem bir görsel bir şov olacak. Etabın, televizyondan da canlı olarak yayınlanması planlanıyor.

Ekipler, her bir ralli boyunca 49 km’si özel etap olmak üzere, toplamda 236 km yol katedecekler.

NTV çalışanı Murat Günarslan ve ekibine, mesai arkadaşları olarak başarılar dileriz.

Sayfa Yükleniyor...