2012 Mercedes-Benz ML prototipi otobanın hız sınırı olmayan kısmında kaza yaptı 1 kişi öldü.

Mercedes-Benz ve Porsche prototipleri sık sık gece karanlığında bu yolda test ediliyor.

2012 Mercedes-Benz ML prototipi otobanın hız sınırı olmayan kısmında kaza yaptı 1 kişi öldü.

Almanya’nın Rottweil şehri yakınında, A81 otobanı üzerinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir Daimler test sürücüsü de yaralandı. 23 Nisan günü sabahın ilk saatlerinde 52 yaşındaki Daimler çalışanı bir 2012 Mercedes-Benz ML Sınıfı prototip SUV’unu test ederken aracından çıkan 26 yaşındaki bir adama çarptı.


Aracından çıkan genç adam kısa süre önce aracında bir sorun yaşamış ve sol taraftaki orta bariyerlere hafifçe çarpmıştı. 29 ve 57 yaşındaki iki sürücü daha adama yardımcı olmak için durmuşken ML Sınıfı prototip yüksek bir hızla yaklaştı. Anlaşıldığı kadarıyla kaza mahallini görmeyen Daimler Sürücüsü 26 yaşındaki sürücü kendi otomobilinden çıkarken diğer araca çarptı.

Test sürücüsünün aracı ters döndü ve tepe taklak halde 75 metre daha sürüklendikten sonra durdu. Olay yerine gelen ambulans ciddi biçimde yaralanan test sürücüsünü hastaneye kaldırdı. Yardım için duran sürücülerin ikisi de korkuluktan atlayıp kurtuldukları için hastanede tedavi görmediler. Yalnızca 57 yaşındaki sürücü düşmesi nedeniyle hafif yaralandı.

Sayfa Yükleniyor...