2019 Oscar (Akademi) Ödül Töreni nasıl izlenir?

91. Oscar Ödülleri (2019 Oscar Ödülleri) ne zaman sahiplerini bulacak? Peki Oscar Töreni nasıl izlenecek? Oscar Töreni Türkiye’de canlı olarak yayınlanacak mı? 24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece Los Angeles'ta gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak Oscar Ödülleri’ni izleme yolu...

2019 Oscar (Akademi) Ödül Töreni nasıl izlenir?

91. ’nin sahiplerini bulacağı ödül töreni 24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece Los Angeles'ta gerçekleşecek. Sinema alanında yılın en çok beklenen ve konuşulan ödül törenü olan Oscar için geri sayım devam ediyor. ABD’de ABC kanalında canlı olarak yayınlanacak 2019 Oscar Ödül Töreni canlı yayınla Türkiye’de de ekranlara yansıyacak.

Sinema endüstrisinin en önemli ve prestijli etkinliği olan 91. Oscar Ödül Töreni (2019 Oscar Ödülleri), tüm Digiturk üyelerine açık olarak canlı yayınla Digiturk 1 No’lu kanaldan yayın yapan beIN MOVIES OSCARS ve beIN CONNECT uygulaması üzerinden izlenebilecek.

2019 Oscar (Akademi) Ödül Töreni nasıl izlenir? - 1

2019 OSCAR ÖDÜLLERİ CANLI YAYINI

Tören 24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece yayınlanacak. Canlı yayın, her yıl olduğu gibi bu sene de özel konuklar ve sinema yazarlarının yorumlarıyla ekrana yansıyacak.

Kırmızı halı ve ödül töreni yayınında orijinal dil ve simultane tercüme seçenekleri de yer alacak.

Sayfa Yükleniyor...