NTV

R.Madrid'te Van Nistelrooy şoku

21.09.2009 16:04

Xerez maçında sakatlanan Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Ruud Van Nistelrooy, 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Van Nistelrooy sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde sahadaki yerini alamamıştı.. Yaz döneminde takımla birlikte çalışmalara başlayan Hollandalı futbolcu Xerez ile oynadığı lig maçında 9 ay sonra formasıyla buluştu. Maçta bir de gol atan Nistelrooy'un mutluluğu ise kısa sürdü.

Bu sezon ilk kez resmi bir karşılaşmada boy gösteren Van Nistelrooy, Xerez karşısında bitime kısa bir süre kala Real Madrid adına beşinci kez ağları havalandırıp 10 aylık gol orucunu bozmuştu. Ancak, Madrıd'den gelen haberler, Van Nistelrooy'un bir süre daha sahalardan uzak kalacağını gösteriyor.

Sol bacak baldırından sakatlandığı açıklanan Van Nistelrooy'un dönüşü 5 ila 6 haftayı bulacak. Kasım ayının başına kadar forma giyemeyecek Hollandalı golcünün, 8 kasım'daki Atletico Madrid derbisine yetiştirilmesi bekleniyor.