3. Lig'den Süper Lig'e geliyor: Sözleşmesi sona erecek

Geride kalan sezon 2. Lig'den 3. Lig'e düşen Altay ile sözleşmesi bitecek olan Onur Efe'ye Süper Lig ekibi talip oldu.

3. Lig'den Süper Lig'e geliyor: Sözleşmesi sona erecek

2. Lig Beyaz Grup'ta geride bıraktığımız sezon küme düşmekten kurtulamayan Altay'da sergilediği performansla ön plana çıkan Onur Efe'ye 'den talip çıktı.

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna FK'nın talip olduğu iddia edildi.

Sezonu 2. Lig'de 30 maçta 7 golle tamamlayan ve takımın en skorer ismi olan Onur'un İzmir temsilcisi ile sözleşmesi sona erecek.

3. Lig'den Süper Lig'e geliyor: Sözleşmesi sona erecek - 1

Yönetimin yeni sözleşme imzalamak istediği başarılı futbolcu kontratını uzatmazsa Altay bonservis geliri elde edemeyecek. FK'nın bu durumda siyah-beyazlılara yetiştirme bedeli ödemesi gerekecek.

Onur Efe, Altay formasıyla 1. Lig'de 31, 'de ise 1 müsabakada boy gösterdi. Son olarak geçen sezon Enes Öğrüce'yi Bodrum FK'ya satarak gelir elde eden Altay, Onur'un transferine de büyük önem veriyor.

NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Twitter Facebook

Sayfa Yükleniyor...