NTV

Beşiktaş Türkiye Kupası'ndan elendi: Kayserispor yarı finalist

02.03.2022 22:31

Son Güncelleme: 02.03.2022 22:59

Beşiktaş Türkiye Kupası'ndan elendi: Kayserispor yarı finalist
Anadolu Ajansı
Google'da NTV'yi tercih et

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Yukatel Kayserispor, yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Yukatel Kayserispor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenerek adını son dörde yazdırdı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Kayseri ekibinin golleri 6. dakikada Mario Gavranovic ve 65. dakikada Miguel Cardoso'dan geldi.

Siyah-beyazlıların tek golünü ise 43. dakikada Valentin Rosier kaydetti. Beşiktaş'ta Rosier 90+3'te ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Siyah-beyazlılarda Welinton'un 79. dakikada gördüğü kırmızı kart ise VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Kayserispor, son 16 turunda yine deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek çeyrek finale yükselmişti. Sarı-kırmızılı ekip, yarı finalde Trabzonspor ile mücadele edecek.