A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı

21.03.2025 19:06

Son Güncelleme: 21.03.2025 19:06

UEFA Uluslar Ligi play-off turu rövanş maçında 23 Mart Pazar günü Macaristan'a konuk olacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları bulunan Barış Alper Yılmaz, Mert Günok, Yunus Akgün, Merih Demiral ve Kaan Ayhan idmanda yer almadı.

A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı
UEFA Uluslar Ligi play-off turu rövanş maçında 23 Mart Pazar günü Macaristan'a konuk olacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına başladı.


A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı 1
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.


A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı 2
Macaristan ile oynanan dünkü mücadelede süre alan isimler yenilenme yaparken, diğer futbolcular idmanı 5'e 2 ile sürdürdü. Antrenmanın, basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışma yapıldığı öğrenildi.


A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı 3
Antrenmana, sakatlıkları bulunan Barış Alper Yılmaz, Mert Günok, Yunus Akgün, Merih Demiral ve Kaan Ayhan katılmadı.


A Milli Takım'da hedef A Ligi: Macaristan maçı hazırlıkları başladı 4
Bu isimlerin yokluğunda ay-yıldızlı aday kadroya çağrılan Rayyan Baniya da idmana katıldı. Mert Günok'un yokluğunda 20 Yaş Altı Milli Takım kalecisi Mert Furkan Bayram da antrenmana katıldı.

Milliler, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürerek Macaristan'a hareket edecek.