Fenerbahçe'den ayrılmıştı, Galatasaray iddiası vardı. Jhon Duran'ın menajeri görüşmeye gitti
14.07.2026 14:24
Geride kalan sezonun ilk döneminde Fenerbahçe'de forma giyen Jhon Duran, geleceğiyle ilgili kararını verdi.
.jpg?width=880&format=webp)
Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye büyük umutlarla kiralık olarak transfer edilen Jhon Duran, devre arasında sarı-lacivertlilerden gönderilmişti.
Fenerbahçe sonrası Zenit'e kiralanan ve bonservisi Al Nassr'da bulunan Kolombiyalı futbolcu, Rusya'da da dikiş tutturamamıştı.

GALATASARAY İDDİASI VARDI
Jhon Duran'ın Galatasaray'a transfer olmak istediği ve sarı-kırmızılı kulübün oyuncunun şartlarını soruşturduğu iddia edilmişti.

MENAJERİ GÖRÜŞMEYE GİTTİ
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Duran'ın temsilcisi, oyuncusunun geleceğini görüşmek üzere Al-Nassr kulübüyle bir araya gelmek için Suudi Arabistan’a giti.
Haberde Al-Nassr'ın 22 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle kadroda düşünmediği aktarıldı.
Oyuncunun da Al-Nassr'a geri dönmeyi kesinlikle istemediği ifade edilirken, bu görüşme sonrası Duran'ın yeni adresinin netleşmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE PERFORMANSI
Fenerbahçe formasıyla 21 maçta görev yapan Duran, 5 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi.