Kayserispor - Hatayspor maçında meslektaşları Oktay Ensari’yi andı

28.03.2025 16:40

Kayserispor - Hatayspor maçında meslektaşları Oktay Ensari’yi andı
DHA
DHA
Google'da NTV'yi tercih et

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) eski Kayseri Büro Şefi ve TSYD Şube Başkanı Oktay Ensari (68) vefatının ardından Kayserispor - Hatayspor karşılaşmasında basın tribününde karanfillerle anıldı.

Çeşitli hastalıklar nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçen 21 Mart’ta yaşamını yitiren DHA eski Kayseri Büro Şefi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, Kayserispor - Hatayspor maçında meslektaşları tarafından anıldı.

Ensari’nin basın tribününde oturduğu koltuğa karanfiller bırakan meslektaşları, basın tribünün ön yüzüne de Oktay Ensari’nin fotoğrafının bulunduğu "seni unutmayacağız" yazılı pankart astı.

DHA
Diğer yandan Oktay Ensari’nin eşi ve çocukları da basın tribününde Oktay Ensari’nin her zaman Kayserispor maçlarını takip ettiği bölümden karşılaşmayı seyretti.