2010 yılında Aslan burcunu neler bekliyor?

2010, olumlu gezegen etkileri ile birlikte olumsuz gezegen etkilerinin de olduğu ancak genel olarak çok olumlu çıkışlar yapmanızı imkan verecek süreçleri yaratabilecek bir yıl. Zaman zaman çeşitli tıkanıklıklar yaşasanız da her şey yoluna girecektir.

2010 yılında Aslan burcunu neler bekliyor?

ÇABALARINIZ MADDİ KAZANÇLARA DÖNÜŞECEK.

Maddi kazançlarınız ile alakalı büyük gelişmelerle karşılaşabilir veya bu gelişmeleri kendi çabalarınızla siz mümkün kılabilirsiniz. Ancak; eğer dikkatli olmaz ve gerçekçi kararlar almaz iseniz, bu sefer de çok önemli kayıplar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle ortak kaynaklar, zorunlu ödemeleriniz, borçlarınız ve maddi nitelikli cezalar konusunda büyük düzelmeler ve şanslar getirecek olan etkileri en iyi şekilde kullanmaya çalışın.

AİLENİZ VE ÖZEL İLİŞKİLERİNİZ ARASINDA KALABİLİRSİNİZ.

Zaman zaman aileniz ve işiniz arasında kalabilir, sorumluluklarınız ve amaçlarınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Eski kısıtlamaları kırmak istedikçe çevrenizdeki tansiyonun yükseldiğini göreceksiniz. İnsanlarla zıtlaşmak ve hedeflerinizden umudu kesmek yerine çevrenizin size destek vermelerini sağlayarak işbirliği içerisinde hareket edin. Bu yaklaşım, tıkanık görünen her türlü alanda ilerleme ve genişlemeleri getirecektir. Özellikle arkadaş ilişkilerinde ve iletişimlerde meydana gelebilecek gerilemelere ve daralmalara karşı durmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

HAYALLERİNİZİN EVİNİ ALMA ŞANSINI YAKALAYACAKSINIZ.

Ailenizin de desteği ile, uzun zamandan beri hayalini kurduğunuz bir eve çok rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Ev, arazi ve diğer mülklerle ilgili girişimlerden sağlayacağınız kazancı artıracak seri kombinasyonlar, arazi ve gayrimenkul kaynaklı bir fırsatın bu yıl içinde en az bir kere doğacağını göstermekte. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz de bu dönemde olumlu etkileneceklerdir.

İŞ HAYATINIZDA ORTAKLIKLAR VE PARTNERLER GÜNDEME GELEBİLİR.

Bu dönemde iş yaşamınızda büyük ortaklıkların gündeme gelme şansı var. Yaratıcılığınızın da artması ile kariyerinizde yeni boyutlar açabilirsiniz. Ancak, yaratıcı bir projeniz bu süreçte reddedilebilir ve sanki engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Kararlara uyum sağlayarak çalışmaya devam etmeniz, kendi sözünüzün geçeceği günün daha çabuk gelmesini sağlayacaktır.

SOSYAL İLİŞKİLERDE GELİŞİME AÇIK, YENİ FIRSATLAR SİZİ BEKLİYOR.

Sosyal yaşamın yoğunlaşmasını bekleyebilirsiniz. Çeşitli gruplarda ve kulüplerde kuracağınız sosyal ilişkilerin karşınıza çok olumlu fırsatlar çıkarma olasılığı vardır. Bu yıl, yeni iş ve ilişkilere girmek açısından uygun görünüyor. Ancak; yaptıklarınızın karşılığını hemen alamayabilirsiniz. Sabırlı olduğunuz takdirde kazanımların beklediğinizden fazla olduğunu göreceğiniz günler daha keyifli hale gelecektir.

ROMANTİK GÜNLER ÇOĞUNLUKTA, BU YIL HAYATINIZDA AŞK VAR.

Romantizm de hayatınıza girecektir. Hele de bekarsanız bu son derece heyecan verici, sizi olumlu etkileyecek bir süreci gösterir. Özellikle erkek Aslanlar’ın bir bayanın çekimine daha hızlı girmelerini sağlayacak etkiler yaratan önümüzdeki dönem, iş teklif yapmaya gelince, karşınızdaki kişinin duygularını hiç bilmeden hareket etmek konusunda dikkatli olmanızı da gerektirebilirler. Cazibenin ve aşkın yoğun olacağı bu yılı pek de kolay unutmayacaksınız. Olumlu düşünün ve çevrenizdeki olumsuz insanları da artık yaşamınızdan çıkarıp çevrenizi aydınlatın.

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu "2010 AstrologyAnalyst Günlüğü" nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...