2010 yılında Başak burcunu neler bekliyor?

En önemli etkisi maddi tutarsızlıkları ön plana alarak bunları çözümlemek konusunda ilham etmek olacak olan 2010 yılı, yarıda kalmış olan eğitim planlarınıza geri döneceğinizi göstermesi açısından da önemli bir dönem olacak. Medya ile ilişki içerisinde olan Başaklar iş hayatlarında olumlu değişiklikler yaparken, tüm Başaklar’ın ev yaşamları ile ilgili süreçlerin de olumlu bir şekilde tamamlanması mümkündür.

2010 yılında Başak burcunu neler bekliyor?

SAĞLIĞINIZ DÜZELİYOR.

İş yaşamında çok olumlu yükselişlerin yanında sağlıkta düzelme de önemli temalardan olacak. Kardeşleriniz ile diyaloglarınızın artmasının yanında çok uzun zamandır görmediğiniz bazı arkadaşlarınız karşınıza çıkabilir. Yıl içindeki tutulmalar da geleceğinizi olumlu bir şekilde değiştirecektir.

HIZLI MADDİ HAREKETLERE HAZIR OLUN. SONUNDA GÜZELLİKLER VAR.

Bu yıl, gelir kapısı açmakta diğer burçlara oranla daha fazla zorlanabilirsiniz. Ancak; eğer bir gelir kaynağınız kurursa hiç üzülmeyin. Bunun yerine yılmadan çalışmaya devam edin. Gelirlerinizi ve varlıklarınızı temsil eden bölgedeki Satürn hareketi para akışını kısıtlarken, bunun bollaşmasını sağlayacak olan hamlelerin hangilerini eksik yaptığınızı gösterecektir. Gelirler azalabilir, giderler yükselebilir ama bunlara bakarken ileride nelerin yapılacağını, nelerin yapılmayacağını da göreceksiniz. Sonuç olarak da, bu dönemin sona ermesiyle birlikte varlıklarınızı eskisine oranla daha da zenginleştireceğiniz süreçler içerisine gireceksiniz.

OFİSTE SORUMLULUK FIRTINALARI ESİYOR.

Diğer taraftan, bu yıl biraz daha yalnız bırakılacağınız bir işe yönelmeyi de seçebilirsiniz. Çalışmakta olan Başaklar ise ofis ortamında ciddi bir problem ile karşılaşabilirler. Ancak bu problemin kaynağı kendileri olmayacağından, sorumluluk da yüklenmeyeceklerdir.

AİLE İÇİNDE UYUM VE DESTEK ARTIYOR.

Ev ve yaşamında rahat ve olumlu süreçleri getirecek olan etkiler, bu süreçleri uzatmak için neler yapmanız gerektiği konusunda ilham edecek etkilerle de desteklenecekler. Aile içerisinde zaman zaman anlaşmazlıklarla karşılasanız da, aile bireylerini destekleyen işbirlikleri birçok kez gündeme gelecektir.

AŞIK OLABİLİRSİNİZ.

Aşk hayatınızda ani ve çok olumlu gelişmeler görebilirsiniz. Aniden aşık olabilir, sizi el üzerinde tutacak çok uyumlu bir partner ile karşılaşabilirsiniz. Bu, yıl içinde açıkça görebileceğiniz en yoğun etkilerden biridir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirseniz ciddi bir duygusal ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut aşk ilişkilerinde ise düzelme getirecek olan bu dönem, kişiler arası çekimi yine ilk günlerdeki seviyelere çıkarabilir.

MADDİ KONULARDA MACERA ARAMAYIN.

Bu yıl tatilde bir gıda problemi ile karşılaşabilir veya güneş yanıklarından şikayetçi olabilirsiniz. Bu dönem içerisindeki açılar, yıl sonunda aile çevrenizden çok zorlayıcı haberler almanıza da neden olabilir. Belli dönemlerde çok büyük yükselişler yaşar iken, belli dönemlerde de ciddi inişlere geçebilirsiniz. Bunu engellemek için fırsatları iyi kullanmalı, riskleri en aza indirgemelisiniz. Özellikle maddi konularda macera aramamak en iyi tercih olacaktır.

BAŞKALARININ FİKİRLERİNE KULAK VERİN AMA HEPSİNE DEĞİL.

Bu dönemde çevrenizdeki insanların düşüncelerine önem verin ama sadece o düşünceler doğrultusunda hareket etmemeye de özen gösterin. Tansiyonu yüksek tartışmalara girebilir, bu nedenle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle de iş yaşamınızda daha uyumlu hareket etmek, yılı yerinizi sağlamlaştırarak geçirmek, gelecek dönemler için tahmininizden daha değerli bir yatırım olacaktır.

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu "2010 AstrologyAnalyst Günlüğü" nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...