2010 yılında Boğa burcunu neler bekliyor?

Bu yıl geçerliliği kalmamış ve yıpranmış olan kavramların hayatınızdan çıkarak ilişkilerinize, ortaklıklarınıza, yakın dostluklarınıza ve aile çevrenize çok olumlu fırsatlar ile etkide bulunacak olan açıların getirilerine yer açacaklar. Gezegen hareketleri, sizi toplum önünde yüceltip desteklerken, keyifli seyahatler ve kariyer atılımlarının da ana konulardan olacağını görmekteyiz.

2010 yılında Boğa burcunu neler bekliyor?

EV YAŞAMINDA DEĞİŞİM ARAYANLAR BİRAZ YORULACAKLAR…

Ev yaşamında ufak tefek sıkıntılar ve bazı iş arkadaşları ile yaşanabilecek problemleri temsil eden süreç, ilerleyen dönemde çok olumlu ama adınıza yorucu günleri getirecek. Bir yandan iş yaşamınızda yükselirken bir yandan da aile içinde yeni şartlar sebebi ile biraz yorulacaksınız. Ev veya konut almak için duyduğunuz arzu başkalarının istekleri ile çatışabilir. Ailenizdeki insanlar ile tartışmalara girmemeli, iş yaşamınıza odaklanmalısınız. Bu geçiş, diğer burçlara kıyasla size, iş yaşamında çok ciddi farklılıklar sağlayacaktır. Günlük çalışma yaşamındaki tempoya ayak uydurmalı, tüm sıkıntı ve kısıtlamalara göğüs gererek mücadele gücünüzü tamamen ortaya koymalısınız. Eğer geri adım atar veya yılarsanız, bu sınama sürecinin sonundaki büyük şansları ele geçiremeyebilirsiniz.

DİKKAT ! ÖN YARGILAR GELECEĞİNİZİ ETKİLEYEBİLİR.

Son yılların en yoğun duygusal ilişkilerini yaşayacağınız dönemler de 2010 içinde kendilerine yer bulacaklar. Uzun zamandan beri birlikte olduğunuz insan ile ya nişanlanacak ya evleneceksiniz. Eğer bekar iseniz ve kişisel haritanızda baskı yaratacak bir gezegen döngüsü de yok ise, bu yıl aşkı hem duygusal hem de tensel boyutları ile yaşayacaksınız. Düşlediğiniz kişinin aslında çok yakınınızda durduğunu görebilirsiniz; ön yargılar sebebi ile mutlu olma fırsatını kaçırmamaya dikkat edin. Ruhsal doruk deneyimlerini ön plana almayı denemelisiniz.

SOSYAL YAŞAMDA İLERLEMELER SİZİ BEKLİYOR.

Arkadaşlarınızın ve birlikte olduğunuz insanların da çeşitli dönemlerde size yardımları olacaktır. Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ve birlikte olduğunuz insan ile beraber çok önemli toplantılara katılacağınızı, yaz boyunca sosyal çevrelerde aranacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Hazırlıklı olmalısınız; önemli bir sosyal grup, dernek veya partiden ciddi bir teklif alabilirsiniz. Böylesi bir sosyal kuruluşun başına geçmeniz de istenebilir. Jüpiter’in desteği sizi sosyal yaşam ile alakalı her alanda büyük gelişmeler, ilerlemeler ve düzelmelerin gündeme geleceği bir yıldasınız. Yine de bu gezegen döngüsü bazılarınızı zor durumda da bırakabilir; duygu sömürülerine karşı dik durun.

DUYGUSAL DAVRANAK ÖNEMLİ FIRSATLARI KAÇIRABİLİRSİNİZ.

Önümüzdeki olumlu dönemde yaşama daha umut ile bakmalı, fırsatların kalıcı olduğunu bilmeli, duygusal hareketlerden kaçınmalı, ilişkilerinizi ise mantığınız ile yürütmeye çalışmalısınız. Tıkanmış ilişkilerde sıcak rüzgarlar esecektir. Yanlış ilişkilere girdiğini fark eden Boğalar ise bu ilişkilerini bitirecek, bitirme süreçlerini de olumlu geçireceklerdir.

ŞANSLI BULUŞMALAR, YENİ İNSANLAR, BÜYÜK KAZANÇLAR

Bu dönem şanslı karşılaşmalar ve yaşamın ilerleyen dönemlerindeki olumlu süreçleri etkileyecek fırsatlar açısından çok önemli. Yaşam bir kez daha yüzünüze gülecek bu yılı sizin adınıza unutulmazlar arasına yerleştirecek. İş yaşamı ile alakalı, sizi zaman zaman zorlayacak günlük faaliyetler ve çalışanlar ile alakalı etkilere rağmen, tekrar eğlenmeye ve yaşamdan keyif almaya başlayacaksınız. Bu, dayanma ve karşı koyma gücünüzü artıracak. Yıl sonunda sizi daha da büyük gelişmeler bekliyor olabilir. Başlatmış olduğunuz işler ve yıl içerisindeki mücadeleniz yoluyla çok daha büyük kazançlar sağlayacaksınız.

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu " 2010 AstrologyAnalyst Günlüğü " nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...