2010 yılında Kova burcunu neler bekliyor?

Başarının, şansın ve ilahi yardımın gezegeni Jüpiter, uzun yıllardan sonra tekrar para evinize geldi. Maddi gücünüzde son dönemlerin en büyük artışlarına hazırlanmalısınız. Eğer bu yılı üretici ve yaratıcı yönleri ile tam anlamı ile kullanabilirseniz, hayatınızdaki en büyük başarıya imza atabilirsiniz. Ancak; şu unutulmasın ki, potansiyeller eğer gerekli mücadele ve şartlar uygunsa ortaya çıkabilir. Bu yıl gerekli mücadeleyi verdiğiniz takdirde, yıl sonuna kadar olan dönemde maddi şartlarınızda inanılmaz bir gelişme ve düzelme olacaktır.

2010 yılında Kova burcunu neler bekliyor?

YAŞAM TARZINIZINI DERİNDEN ETKİLEYECEK KİŞİ VE OLAYLAR KARŞINIZA ÇIKACAK.

Herkesten farklı olan çalışma stiliniz ve yaşam enerjiniz ile bu yılı mükemmel geçireceğinizden kuşkum yok. İleriki dönemler aşk hayatınızda da çıkışlara işaret etmekte. Diğer taraftan Satürn’ün yabancıları ve düşüncesel gelişimi temsil eden bölgede sizi zorlayacak olması, eğilimler, kişisel değerler, perspektif gibi alanlarla ilgili konularda tıkanıklara sebep olabilir. Bunun yanında işlerinizin yurtdışı ile ilgili kolları, yabancı ortaklıklar, yabancı seyahatler gibi konularda meydana gelecek aksamalarla da uzun bir mücadeleye girmeniz ana konulardan olabilirler.

VİZYONUNUZU GENİŞ TUTUN. PEŞİNİZDEN BAŞKALARI DA GELECEK.

Bu yıl eğer incitilirseniz, asla kendi kabuğunuza çekilmemeli, çok güçlü bir şekilde yaşama sarılmalısınız. Ancak bunu yapmak için kişisel isteklerinizi tamamen ön plana almaktan da kaçınmalısınız. Bu yıl tutkulu bir savaşçısınız. İhtilafçı ve problemler yaratan tüm etkilere rağmen, araştırma ve macera gücünüzü birkaç nokta üzerinde tutabilirseniz, ilham verici bir lider olacaksınız. Maddi kazançların bir kısmı bu yıl içerisinde arazi veya konut alım satımlarından gelebilir. Günlük yaşamınızda etik sebepler için de mücadele edebilirsiniz.

İLİŞKİLERİNİZDE BÜYÜK DEĞİŞİMLER VAR.

Sağlam temeller üzerine kurulmayan ilişkileriniz, darbe alabilir. Haksızlık yaptığınız veya size haksızlık yapan bir eş ile yollarınızı da ayırabilirsiniz. Diğer taraftan, sağlam dostluklar, sağlam sosyal ilişkiler ve gerçek aşk gibi temaları da yılın çeşitli zamanlarında yaşayacaksınız. Daralma ve gerilemelere rağmen daha sosyal olacak, özgüveninizi destekleyecek ilerlemelerle de karşılaşacaksınız. 2010 içerisinde mümkün kıldıklarınız, ne olursa olsun kendinizi daha güvenli ve güçlü hissetmenizi sağlayacaklardır.

SOSYAL ETKİNLİKLER, ZORUNLULUKLAR VE ÖZEL YAŞAMINIZ ARASINDA KALABİLİRSİNİZ.

İş yaşamınızdaki yoğun dönemlerden dolayı bazı zamanlarda iş yaşamınız dışındaki insanlardan uzak kalabilirsiniz. Ancak, iş yerinden bir arkadaş ile sıcak sosyal ortamlara girebilirsiniz. Ciddi ve geleneksel ortamlarda da bulunabilir, uzun sosyal toplantılara katılabilirsiniz.

BİLGİ ALIŞVERİŞLERİNİZ ARTIYOR. KİŞİSEL İHTİYAÇLARINIZ DEĞİŞİYOR.

Bu yıl bazı dönemlerde kişisel ihtiyaçlarınız ile dahil olduğunuz bir grubun çıkarları birleşecektir. Daha yoğun bilgi alışverişi yapacak, insanlara daha fazla güvenebileceksiniz. Flörtünüz ile bilgiyi daha yoğun paylaşacağınız sosyal ortamlara da girebilirsiniz. 

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu " 2010 AstrologyAnalyst Günlüğü " nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...