2010 yılında Yay burcunu neler bekliyor?

2010, sizin için, özellikle ev hayatı ve sosyal ilişkiler açısından önemli süreçler getirecek hareketli bir yıl olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Yaylar güzel gelişmelerle yaşarlarken, tüm Yaylar’ın kariyer alanında tekrarlayan döngüler içerisinde çeşitli ilerleme ve fırsatlarla karşılaşması da ana konular arasında yer alabilir.

2010 yılında Yay burcunu neler bekliyor?

YOĞUN VE DEĞİŞİM DOLU BİR YIL.

Bu dönemde eski iş yaşantınızda değişikliklere gidip yeni ve olumlu bir sayfa açacağınızı düşünüyorum. Bazen etkiler olumlu olsalar da başlangıçta zorlanmalar yaratabilirler; aslında, bu yolla, işaret ettikleri olumlu düzelmeler konusunda bizi hamle yapmaya zorluyorlardır. Birlikte çalıştığınız biri özel sebeplerden dolayı işi bırakabilir, bir şehir değişikliği yapabilir veya çok güvendiğiniz bir elemanınız elde olmayan sebeplerden değiştirilebilir. Yıl yoğun bir telefon, faks, mail ve yoğun toplantı trafiği ile geçen dönemler içerebilir ama bunların karşılıklarını da verecek olumlu dönemleri de getirecektir.

2010 SİZİ TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞTİRECEK.

Yaşamdaki psikolojik dönüşümlere sebebiyet veren ağır gezegen transitleri, hayatta ne yaptığımızı; nerelerde değiştiğimizi, geliştiğimizi, büyüdüğümüzü ve ilerlediğimizi; nerelerde hala eksiklerimiz olduğunu; kendimizi yalnız hissettiğimiz yerin nerede olduğunu temasal olarak bize gösterir. 2010’un Satürn transiti de bilincinizi, ilgili temalarla bilinçdışına doğru genişletecektir. Bazen egonuz parçalanacak, dönüştürülecek ve sağaltılacaktır. Bu eğilim 2011 ortalarına kadar aynı şekilde devam edecek. Kişiliğiniz daha da gelişecek. Bu günleri yeni planlar, stratejiler ve eğilimler oluşturacağınız bir dönem olarak görebilirsiniz. Bu yıl ruhsal, felsefi ve düşüncesel bir yenilenmenin başlayacağını düşünüyorum. Sizin dışınızda var olan bir dünyanın detay gerçekliklerinin farkına varabileceksiniz. Yaşamsal gücünüzü çevrenizdeki insanlar, özellikle de en sevdikleriniz sınayabilir. Zorlanmamak ve patlamalardan kaçınmak için enerjiyi doğru kullanmalı, belki spor veya dans gibi alanlara yönelmelisiniz.

YENİ ÜLKELER, YENİ KÜLTÜRLER HEPSİ SİZİ BEKLİYOR.

Bu dönem yabancı ülkelere yolculukları ve yabancılar ile ilişkilerinizi artıracaktır. Yeni tanışmalar, önemli insanlar ile toplantılar, kariyerde büyük başarılar, evlilikler, yaşamınızın yeni alanlarda büyümeye başlaması ve genişlemesi de diğer ana konulardan olacaklar. Medya ve yayıncılık, hukuk, spor yöneticiliği, felsefe, psikoloji ve din alanlarında faaliyet gösteren Yaylar hızla ilerleyebilirler.

YENİ BİR EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ.

Jüpiter’in 4 . evinizde ilerlemeye başlayacak olması ile birlikte uzun zamandan beri düşündüğünüz ama bir türlü uygulamaya koyamadığınız, ev yaşamınızı olumlu bir şekilde değiştirecek girişimler için çalışmaya başlayacaksınız. Yaşadığınız şehirden çok uzakta olmayan bir mekanda doğaya yakın müstakil bir ev sahibi olabilirsiniz. Hiç haberiniz veya aklınızda böyle bir düşünce yok iken dahi karşınıza bu kadar olumlu bir fırsat çıkması mümkündür. Ekonomik imkanı sınırlı olanlar bile banka kredisi kullanarak rahatlıkla mütevazı bir mülk sahibi olabilirler. Ailenizden maddi destek de alabilirsiniz. Jüpiter etkisi, anneniz ve babanız ile daha sağlıklı sosyal ilişkiler kurarak daha olumlu ilişkiler içerisinde olmanızı da sağlayacaktır. 

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu " 2010 AstrologyAnalyst Günlüğü " nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...