2010 Yılının diğer yıllardan farkı ve Mayalar..

Hepimizin 21 Aralık 2012 olarak kabul ettiği Maya kehanetlerindeki tarih aslında 21 Aralık 2010’dur.

2010 Yılının diğer yıllardan farkı ve Mayalar..

2010 yılı Mundalin Astroloji’de karışık ve anlaşılması zor pek çok etkiye sahip. Dünya üzerinde önemli sosyal hareketlerin ve olayların başlayacağı, suikastların, çok ciddi din savaşlarının, bazı bölgelerde önemsenmesi gerekli karışıklıkların, salgın hastalıkların yoğun olacağı bir yıl yaşayacağız. Salgın hastalıklar konusunda, özellikle domuz gribinin mutasyona uğrayacağı bilgisi de dahil olmak üzere pek çok haberi daha önce sizlerle paylaşmıştım. Beni takip edenler yorumlarımın sonuçlarını da görmekteler. Siyasi, ekonomik ve doğa felaketleri ile salgın hastalıklar konusundaki öngörülerimi burada yine sizlerle paylaşacağım.

Şimdi biraz oldukça uzak bir geçmişe gidelim... Maya medeniyetine.

“Gelecek, Astroloji’yi kullanarak bilinebilir mi?” sorusunun en iyi cevabını Mayalar vermiştir. Bizlerin uygarlığıyla ilgili en ufak bir tohum atılmadan binlerce yıl önce, bugünümüzde olacakları kendilerince bilimsel, bizlerce anlaşılması çok güç olan Astrolojik döngüler ile açıklamayı başarmışlardır. Kendi öngörülerinde bahsi geçen konuların uzun yıllardır az ya da çok gündemde olduğu fikri, bazı çevrelerce kendi geleceğinin sorumluluğunu almaya çalışmamak ile bütünleşmekte ve dikkate alınmamaktadır. Olan bitenlerin sebeplerinde kendine pay çıkarmayanların bu bakış açısı bizim konumuzun epeyce alt sıralarında yer alıyor. Bu, zaten Mayaların yeterince anlaşılamadığının da bir başka göstergesi.

Peki ne demişti Mayalar? 2012’ye doğru dünyada inancın kaybolacağı, materyalizmin artacağı, doğal felaketlerin, yağmurların, salgın hastalıkların hızlanacağı, insanların birbirlerini ve çocuklarını katledeceği günlerin geleceğini söylemişlerdi. Bu söylemleri “Zaten her zaman oluyor” diye aşıp geçmek ve önemsememek mümkün değil. Önümüzdeki günler başka günler.

Mayalar, 21 Aralık 2012 den sonrası için de insanlığın büyük bir kıyam yaşayacağını ve bu kıyamın 130 yıl devam edeceğini, 130 yılın sonunda uygarlığın yıkılarak yeniden kurulacağını anlatmışlardı. Bunu da 13. Güneş devri olarak adlandırmaktalardı. Maya gök bilimcileri 6000 yıllık büyük gökyüzü döngülerini güneş döngüleri olarak kabul eder. Mayalara göre bu devir bitmektedir.

Bu konu ile ilgili geniş içerikli yazımı http://www.ntvmsnbc.com/id/25003751/ adresinden okuyabilirsiniz….

Fakat bu yazının esas amacı olan ana fikri hatırlatmamda fayda var: Hepimizin 21 Aralık 2012 olarak kabul ettiği Maya kehanetlerindeki tarih aslında 21 Aralık 2010’dur.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
oguzhan.ceyhan@astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...