2010 yılının önemli tarihlerinden bazıları..

2011 yılı tüm dünyada güneşin ışığı ile aydınlık getirdiği, olayların biraz daha durulduğu bir yıl olarak kendini gösterecektir ama 2010 ateşten gömlek yılı.

2010 yılının önemli tarihlerinden bazıları..

2010 yılında, ekonomik krizin yoğun etkileri 27 Ekim’e kadar tüm ülkemizde kendisini gösterirken, 14 Aralık haftası, 21 Haziran-11 Temmuz arası, 23 Eylül, 18 Ekim ve 21 Aralık 2010 tarihleri dar gelirli vatandaşın yanında büyük firma sahipleri için de çeşitli, hoş olmayan konuları ön plana getirecektir.

Yıla 15 Ocak’taki Güneş tutulmasının yoğun etkileriyle başlıyoruz. Ülkemizi, tüm yıl boyunca Güneş tutulmasının etkisinin temsil ettiği şekilde, ekonomik ve siyasi alanlarda yoğun bir istikrasızlık beklemekte.

Cumhuriyeti’nin 29 Ekim 1923 Ankara merkezli astrolojik haritasında gördüğümüz şeyler çok da hoş değil. Tüm yıl boyunca bilhassa Satürn - Plüton karelerinin ve Mars - Uranüs karşıtlıklarının yoğun olduğu dönemlerde hükümetin tüm barışçıl çabalarına rağmen önemli ve yorucu halk hareketlerinin fazlasıyla gündeme geleceği, hatta bunların zaman zaman sokaktaki günahsız vatandaşa yansıyacağı çok zor bir döneme giriyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm olumlu çabalarına rağmen bu etkilerin, çeşitli yerlerden kundaklanan bir orman yangını gibi zaman zaman artacağını bilmeliyiz. Neyse ki Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın doğum haritaları çok büyük karışıklıklara rağmen problemleri atlatacak güçte ve kararlılıkta. Hatta Güneş ve Uranüs’ün Jüpiter ile uyumlu olduğu bazı dönemlerde; 8 Haziran haftası, 23 Eylül haftası, 16 Mart haftaları ve 21 Aralık 2010 ve takip eden dönemlerde, sosyal karışıklıklara rağmen yöneticilerimizi çok büyük başarılar ve dünya üzerinde prestij sağlayabilecek kararlı günler beklemektedir.

Unutmayınız; sırf Türkiye değil tüm dünya kara bulutlu, şimşekli bir dönem geçiriyor. 33 yılda bir olan ve önemli bir döngü yaratan Satürn-Plüton karesi 15 Kasım’dan beri dünyanın tepesinde ve yıkıcı etkilerini göstermekte. Bu etki tüm dünyada etkili olmak üzere, 31 Ocak ve 21 Ağustos günleri terör olaylarına, ülkeler arası sosyal gerginliklere, isyanlara sebebiyet verirken, 27 Nisan günü Satürn-Uranüs karşıtlığı ve 26 Temmuz günü bu karşıtlığın daha keskin etkisiyle daha da yorucu bir konuma geliyor. Artık bir şeyi biliyoruz. 15 Ocak Güneş tutulmasıyla başlayan etkiler 21 Ağustos’a kadar çok yorucu ve zorlayıcı olacak. Ekim 2010’da terör olayları fazlalaşırken, tuhaf bir şekilde iç gerginlikler de azalmaya başlıyor. Kısacası 2010 ateşten gömlek yılı.

2011 ise tüm dünyada güneşin ışığı ile aydınlık getirdiği, olayların biraz daha durulduğu bir yıl olarak kendini gösterecektir. Geçtiğimiz yıl yorumlarımızı okuyan arkadaşlarımız grip salgınını, Hollanda’daki uçak kazasını, DTP’nin kapatılacağını ve Eylül’de doğal felaketlerin artacağını köşemizden öğrenmişlerdi.

Bu yıl bilhassa hava taşıtlarındaki arızalar devam edecektir. Yaz aylarında boğazdaki deniz trafiğiyle ilgili problemler nedeni ile istenmeyen sonuçlar ile de karşılaşabiliriz.

26 Ocak’tan itibaren trenlerle ilgili sorunlar ön plana çıkarken, 15 Ocak-14 Mart arası hava taşıtlarındaki arızalar üzücü sonuçlar verebilir.

2010 yılında, Ağustos ayının sonları, Eylül’ün ilk 10 günü ve Ekim ayının son haftası içinde trafikteki insan kaynaklı kazaların katliamlara sebebiyet verebileceğini görmekteyim.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...