Ramazan imsakiyesi banner
İFTARA KALAN SÜRE

Antalya'da sokağa terk edilmiş bebek bulundu

26.08.2022 01:29

Son Güncelleme: 26.08.2022 01:30

Antalya'da sokağa terk edilmiş bebek bulundu
DHA
DHA

Antalya Kepez'de 9 aylık bebek bir evin bahçe kapısına bırakıldı. Sağlık durumu iyi olan bebek tedbiren hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir evin bahçe kapısına bırakılan bebeğin ailesine ulaşmak için çalışma başlatıldı.

DHA
Olay, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5716 sokak üzerinde bulunan Mehmet Dinçer’e ait müstakil evin önünde yaşandı. Mehmet Dinçer ile gelini Ebru Dinçer, kapının önünde bebek ağlama sesi duydu.

Mehmet Dinçer, bahçe kapısını açtığında bebek arabasının içerisinde bir bebek olduğunu fark etti.

KAPI ÖNÜNDE AĞLAMA SESİ DUYDU

Gelini Ebru Dinçer ile birlikte bebeği alan Mehmet Dinçer, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri bebek arabasında yaptığı incelemede bir poşet içerisinde mama, bebek bezi, oyuncak ve bebeğe ait olduğu değerlendirilen aşı kartı buldu.

AŞI KARTINDA İSİM YAZMIYOR

Ekiplerin aşı kartında yaptığı incelemede bebeğin ismine rastlanmazken, annesinin F.S. olduğu tespit edildi.
DHA
Sağlık ekiplerinin ilk kontrolü sonrası sağlıklı olduğu belirlenen bebek, ambulansla Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, bebeğin ailesine ulaşmak için çalışmasını sürdürüyor.