Antioksidanlar kanseri tetikliyor mu?

Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz Dizdar 'Kansere Antioksidan etkisi' ile ilgili tüm sorularınızı bugün saat 15.05'te 'NTV’ye Sorun'da yanıtlayacak. Sorularınız için: ntvyesorun@ntv.com.tr

Antioksidanlar kanseri tetikliyor mu?

Antioksidanlar kanseri tetikliyor! Nobel ödüllü biyolog James Watson, brokoli gibi antioksidan özellikli gıdaları çok tüketmenin kansere yol açabileceğini açıkladı.

Kırmızı biber, çilek, kivi... Peki ne kadarı yararlı, ne kadarı zararlı? Hangi meyve ve sebzeler sıkça tüketilmemeli? Antioksidanlar çocuklar için tehlikeli mi? Kanserin önüne geçmeye yardımcı olan gıda ve bitkiler hangileri? Hangi bitki/gıda, hangi kansere iyi geliyor?

Çapa Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Dizdar 'Kansere antioksidan etkisi' ile ilgili tüm sorularınızı bugün saat 15.05'te 'NTV'ye Sorun'da yanıtlayacak.

Sorularınız için: ntvyesorun@ntv.com.tr

Sayfa Yükleniyor...