'Bu 5 yönetmenle çalışmak isterdim'

Geçtiğimiz hafta başlayan N5'in bu haftaki konuğu Cem Yılmaz. Cem Yılmaz, beraber çalışmak istediği yönetmenleri anlattı.

'Bu 5 yönetmenle çalışmak isterdim'

Geçtiğimiz hafta başlayan N5'te her hafta sinemacıların, yazarların, müzisyenlerin hiçbir yerde yayınlanmamış 5 listeleri yer alacak.


İlk haftaki konuğumuz senarist- yönetmen Ümit Ünal olmuştu ve bize 'Keşke ben çekseydim' dediği filmleri anlatmıştı. Bu hafta ise usta komedyen Cem Yılmaz, Türkiye'de çalışmak istediği 5 yönetmeni sıraladı.

Senarist, oyuncu, yönetmen, karikatürist, müzisyen Cem Yılmaz son olarak Yavuz Turgul'un yönettiği 'Av Mevsimi'nde rol aldı.

Cem Yılmaz filmografi:
- Av Mevsimi (2010) - Oyuncu
- Yahşi Batı (2010) Oyuncu, Senarist, Yapımcı
- A.R.O.G (2008) Oyuncu, Senarist, Yönetmen
- Hokkabaz (2006) Oyuncu, Senarist, Yönetmen
- Organize İşler (2005) Oyuncu
- G.O.R.A. (2004) Oyuncu, Senarist
- Vizontele (2001) Oyuncu
- Herşey Çok Güzel Olacak (1998) Oyuncu, Senarist

Hiçbir yerde olmayan listelerle N5, her Perşembe günü ntvmsnbc’de yayınlanacak.

  • Etiketler :

Sayfa Yükleniyor...