Çalışma yapılan yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı

Siirt'te, yol yapım çalışmasını fark edemeyen sürücünün kullandığı otomobilin, menfez için kazılan çukura düşmesi sonucu 3 yaşındaki Irmak Demir yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Çalışma yapılan yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı

, dün akşam saatlerinde -Kurtalan kara yolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi.

Yolda süren yapım çalışmalarını fark etmeyerek kapalı olan yola giren Mansur Demir yönetimindeki otomobil, menfez yapımı için kazılan çukura düştü.

İhbarla bölgeye sağlık, polis, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobildeki Irmak Demir hayatını kaybederken, sürücü ile Meryem Demir (28) ve Semanur Aydın (17) ağır, Melisa Demir (1) de hafif yaralandı.

Çalışma yapılan yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı - 1

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, kazada yaşamını yitiren Irmak Demir’in cansız bedeni ise otopsi için morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sayfa Yükleniyor...