Çilek ve çırakları mutfakta

Çocuklar için zevkli bir atölye çalışması... Buğdayın ve balın öyküsü ile başlayan atölye çalışmasında çocuklar zevkli dakikalar yaşayacak.

Çilek ve çırakları mutfakta

Bu atölye çalışmasında minikler önce buğdayın, balın öyküsünü dinliyor, buğdayı daha yakından tanıyor, buğdayın un hali ile tanışıyorlar. Sonra buğday, kuru ve taze meyveler, bal ve daha pek çok malzemeyi kullanarak enerji barlarını yapmak üzere kolları sıvıyorlar. Son olarak kendi yaptıklarının tadına bakıyor, kalanları da evlerine götürmek üzere paketliyorlar.

Atölye çalışmasını çocukların sağlıklı beslenmelerini çok önemseyen, bu konu üzerinde titizlikle çalışan aynı zamanda Tübitak / Meraklı Minik dergisi tariflerini hazırlayan, yapan İpek Kuşçu gerçekleştiriyor.

Yaş Grubu: 4-6

Tarihler:
15 Kasım 2009 Pazar 14.00-15.00
5 Aralık 2009 Cumartesi 10.30-11.30
17 Ocak 2010 Pazar 10.30-11.30

Ücret: 30 TL

Sayfa Yükleniyor...