'En sevdiğim 5 cinayet sahnesi'

Kült yönetmen Alejandro Jodorowsky N5'te en sevdiği 5 cinayet sahnesini anlattı.

01.04.2011 - 14:05

'En sevdiğim 5 cinayet sahnesi'

N5 bu hafta sınırlarını aştı ve uluslararası bir ismi ağırladı: Şili asıllı yönetmen Alejandro Jodorowsky. Açıkçası bunu Emrah Kolukısa'ya borçluyuz zira röportajı o yaptı.


Meslek hanesinde bestecilik, çizgi roman yazarlığı, prodüktörlük, psikoterapistlik gibi pek çok iş dalı bulunan Jodorowsky'e aslında farklı alanlarda pek çok konuda soru sorabilirdirdik ama sinemanın hepsini kapsadığını düşündük ve ona 'En sevdiği 5 cinayet sahnesi'ni sorduk. O da bize gerilim dozu yüksek beş sahne seçti...

El Topo ve The Holy Mountain gibi kült filmlerin yönetmeni Alejandro Jodorowsky aynı zamanda maneviyat ve felsefe alanlarda dünyanın takip ettiği bir araştırmacı. İşte, John Lennon’dan David Lynch’e kadar sayısız yönetmen ve sanatçıya ilham vermiş Jodorowsky'nin en sevdiği 5 cinayet sahnesi: İzlemek için tıklayınız

Alejandro Jodorowsky filmografi
*Les Têtes interverties (1957)
*Fando y Lis (1967)
*El Topo (1970)
*The Holy Mountain (La montaña sagrada, 1973)
*Tusk (Movie) (1980)
*Santa Sangre (1989)
*The Rainbow Thief (1990)

N5 ile ilgili haberlerimizi artık çekim anında Twitter'dan paylaşıyoruz. Alejandro Jodorowsky ile yaptığımız çekimlerin gelişmeleri ve fotoğrafları da Twitter'dan paylaşıldı. Twitter'dan N5'i takip etmek için: twitter.com/ntvmsnbc_N5

  • Etiketler :

Sayfa Yükleniyor...