NTV

Galata Köprüsü'nde intihar girişimi

21.09.2019 12:29

Son Güncelleme: 21.09.2019 13:02

Galata Köprüsü'nde intihar girişimi
İHA
Google'da NTV'yi tercih et

Galata Köprüsü'nde yabancı uyruklu bir kadın, intihar girişiminde bulundu. Köprüden atlayan kadın, Romanyalı bir turist tarafından kurtarıldı.

İstanbul'da Galata Köprüsü’nün altından denize atlayarak intihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu kadını, restoranda oturan Romanyalı turist Lucian Bolboros kurtardı.

Galata Köprüsü’nde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, yabancı uyruklu bir kadın köprünün altında bulunan korkuluklardan denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Denizde boğulan kadını gören Romanyalı turist Lucian Bolboros, kadını kurtarmak için denize atladı.

Restoran çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik, deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Romanyalı turist intihar girişiminde bulunan kadını ekiplerin yardımıyla kıyıya çıkardı. Sağlık ekipleri yabancı uyruklu kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevredeki bir hastaneye kaldırdı.

Boğulma tehlikesi geçiren kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İntihar girişiminin ardından kadının kurtarılma anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.