NTV

Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu

17.05.2023 17:26

DHA

Google'da NTV'yi tercih et

Adana'da mayıs ayının ortasında kent merkezindeki termometreler 37 dereceyi gösterdi, sıcakta bunalanlar parklara koştu.

Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu
Adana'da öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık arttı. Sıcaktan etkilenenler ağaç gölgelerinde, parklarda serinlemeye çalıştı.
Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu 1
Termometreler 37 dereceyi gösterdi. Kentin kavurucu sıcaklığına alışkın olduklarını ifade eden Tolga Arık (20), küresel ısınmanın etkisiyle bu sıcaklıkların geçtiğimiz yıllara oranla giderek daha da arttığını belirtti.
Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu 2
Arık, "Kış aylarında eskiden yağmur yağardı artık çok az görüyoruz. Yaz aylarında ise sıcaktan termometreler patlıyor. Doğduğumdan beri Adana'da yaşıyorum ama bu sıcaklık bizi çok zorluyor. Koyu renk kıyafetler giyemiyoruz" dedi.
Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu 3
Adana'da sıcaklık 37 dereceyi buldu, parklar doldu 4

YASAL UYARI

ADANA Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ADANA Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.