Çeşme yangınının acı bilançosu: "Her şeyim gitti"
03.07.2025 16:27
Son Güncelleme: 03.07.2025 16:47
İzmir'in Çeşme ilçesinde başlayan yangın pek çok tarlaya ve eve zarar verdi. İlçede yaşayanlar, yangında "Her şeyimiz gitti." diyerek yaşadıklarını anlattı.


Ildır Mahallesi'nde başlayan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Bölgede etkili olan rüzgar, çalışmaları olumsuz etkiliyor.
Yangında bazı ev ve tarım arazileri zarar gördü.


Ildır Mahallesi Muhtarı Erdem Yavuz, dumanları gören mahalle sakinlerinin haber vermesiyle yangın bölgesine geldiğini söyledi.
Yangın söndürme tankerleriyle alevlere müdahale etmeye çalıştıklarını belirten Yavuz, rüzgarın çok kuvvetli olması sebebiyle başarısız olduklarını ifade etti.

ŞİDDETLİ RÜZGAR NEDENİYLE ELEKTRİK TELLERİNDEN YANGIN ÇIKIYOR

"HER ŞEYİM GİTTİ"

TARLASINDAKİ BORULAR YANDI
YASAL UYARI
ÇEŞME Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ÇEŞME Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.