NTV

Dağdankopan kaya parçası yola düştü, taksi şoförü ve yolcuları son anda kurtuldu

07.05.2024 16:06

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Hakkari’de Şemdinli-Derecik karayolunda seyreden taksinin önüne dağdan kopan kaya parçası düştü. Ölümden birkaç metreyle kurtulan taksi şoförü, “Bu yolu kullananlar çok dikkatli olmalılar. Kaya parçalarının nereden geleceği belli değil.” dedi.

Dağdankopan kaya parçası yola düştü, taksi şoförü ve yolcuları son anda kurtuldu
Hakkari’de Şemdinli-Derecik yolunda seyreden bir taksinin önüne, dağdan kopan kaya düştü.
Dağdankopan kaya parçası yola düştü, taksi şoförü ve yolcuları son anda kurtuldu 1

Olay öğle saatlerinde yaşandı.

Derecik yönüne giden taksici Cafer Atalay, Şemdinli-Derecik karayolunda seyir halindeyken yoğun yağışlar nedeniyle kopan kaya parçası önüne düştü.
Dağdankopan kaya parçası yola düştü, taksi şoförü ve yolcuları son anda kurtuldu 2
Taksi ve içindeki yolcular, olası bir faciadan son anda kurtuldu.
Dağdankopan kaya parçası yola düştü, taksi şoförü ve yolcuları son anda kurtuldu 3
Kayadan son anda kurtulan Atalay, kaya parçasının yola indiğini belirterek, “Derecik ilçesine yolcu götürüyordum. Dev kaya parçası yolun orasına indi. Bugünlerde yağışlar devam ediyor. Bu yolu kullananlar çok dikkatli olmalılar. Kaya parçalarının nereden geleceği belli değil. Biz de inerek o anları çektik. Kim yolu kullanıyorsa ama dikkat etsin” dedi.

YASAL UYARI

HAKKARI Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. HAKKARI Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.