NTV

Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı

18.08.2016 12:26

Anadolu Ajansı

Google'da NTV'yi tercih et

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde dereye düşerek yaralanan kişi, beton pompasıyla kurtarıldı.

Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı
Sabah işe gitmek için evinden çıkan Adem Keylan (40) yürürken dengesini kaybederek, 5 metrelik duvardan Cimin deresine düştü.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 1
Dere kenarındaki duvarın yüksek olması ve yaralanması sebebiyle dışarı çıkamayan Keylan'ı gören yakındaki bir inşaatta çalışan işçiler, sağlık ve itfaiye görevlilerini çağırdı.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 2

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulunduktan sonra Keylan'ı dışarı çıkarmak için sedyeye koydu.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 3

Yüksek duvar nedeniyle yola çıkartılamayan Keylan'ın kurtarılması için yakındaki inşaattan beton pompası getirildi.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 4

Keylan daha sonra itfaiye görevlilerince sedyeyle bağlandığı beton pompası sayesinde dere kenarındaki yola alınıp hastaneye kaldırıldı.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 5
Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Keylan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 6
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 7
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 8
Düştüğü dereden beton pompasıyla kurtarıldı 9

YASAL UYARI

ERZINCAN Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ERZINCAN Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.