NTV

Eşi tarafından tüfekle vurulan hamile kadın hayatını kaybetti

21.08.2026 01:52

DHA

Google'da NTV'yi tercih et

Tartıştığı eşi Muhammed D. tarafından pompalı tüfekle vurulan 8 aylık hamile Sultan D., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Eşi tarafından tüfekle vurulan hamile kadın hayatını kaybetti
DHA

Yalova merkeze bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde, iddiaya göre, şiddetli geçimsizlik yaşadıkları öğrenilen Muhammed D. ile eşi S.D. arasında tartışma yaşandı. 

Tartışma sırasında Muhammed D., pompalı tüfekle 8 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Sultan D.'ye ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği kadın yere yığılırken, Muhammed D., bu kez aynı silahla kendisini vurdu.

Eşi tarafından tüfekle vurulan hamile kadın hayatını kaybetti 1
DHA

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı halde bulunan Sultan ve Muhammed D. çifti, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. 

Eşi tarafından tüfekle vurulan hamile kadın hayatını kaybetti 2
DHA

Durumu ağır olan hamile kadın doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Muhammed D.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.