İranlı sürücü ortalığı birbirine kattı
04.08.2025 12:17
İstanbul Kağıthane'de traifk yoğunluğu olan caddede İranlı sürücü ortalığı birbirine kattı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki 8 motosiklet ve bir araca çarpıp elektrik direğini devirdi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi.
Otomobille caddede ilerleyen İranlı Aryan Norouz (18) bir otomobil sürücüsü, caddedeki yoğun trafik nedeniyle hatalı sollama yaptı.



10 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ
Kazada ölen ya da yaralanan olmazken ortalık savaş alanına döndü.
10 aracın hasar gördüğü kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparak rapor tuttu.

Kaza nedeniyle çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
Kaza sonrası caddede trafik yoğunluğu meydana geldi.
YASAL UYARI
KAĞITHANE Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. KAĞITHANE Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.