Rezidansta kadın cinayeti: Selin’i öldürdü,ailesini arayıp “intihar etti” dedi
25.04.2024 16:18
Son Güncelleme: 25.04.2024 20:35
İstanbul Kartal’da bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın’ı tabancayla vurarak öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.

İstanbul’da bir kadın daha cinayete kurban gitti.
Olay, Kartal'da bulunan bir rezidansta dün saat 23.00 sıralarında yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası Ömer Öktem, bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın’ı tabanca ile vurarak öldürdü.
47 yaşındaki Öktem daha sonra Yalın’ın eniştesi Mesut Toğay’ı arayarak intihar ettiğini söyledi.

Toğay’ın ihbarı üzerine olay yerine giden Kartal Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler Yalın’ın koltukta sırt üstü yatar vaziyette olduğu, başının arka tarafında yoğun kanın bulunduğu gördü.
Kadının bir elinde de tabanca olduğu tespit edildi.
Ayrıca, başka bir kanepe üzerinde 8 fişek bulundu.
Yaklaşık 8 yıldır dini nikahlı olduklarını iddia eden Öktem daireye saat 13.00 sıralarında geldiğini, Yalın ile alkol aldıklarını daha sonra tartışmaya başladıklarını ifade etti.

Öktem dairede bulunan tabancayı çıkararak duvara ateş ettiğini ve daha sonra şarjördeki fişekleri çıkardığını, bu sırada Selin Yalın’ın tabancayı alarak intihar ettiğini iddia etti.
Polis merkezine götürülen Öktem, önce yanlışlıkla Yalın’a ateş ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.

“BENİ ARADI, SELİN’İN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ”

SORGUDA İTİRAF ETTİ

ÖMER ÖKTEM TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
YASAL UYARI
İSTANBUL Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. İSTANBUL Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.