Sanayi sitesinde olay: Fiyatı beğenmedi bir kişiyi vurdu
31.07.2025 11:28
İstanbul'da aracını sanayi sitesine getiren bir kişi, iş yeri çalışanlarıyla fiyat nedeniyle anlaşmazlık yaşadı. Bu sırada aracını tamire getiren adamın yanındaki H.D., bir anda çalışanlara doğru ateş etmeye başladı. Olayda bir kişi yaralandı, iki kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da bir sanayi sitesinde silahlı kavga çıktı.
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde bulunan Sanko Sanayi Sitesi'nde yaşandı.

İddiaya göre, arızalanan aracını sanayiye getiren kişi, yapılan işlemlerin ardından istenen fiyatı fazla buldu.
Bunun üzerine araç sahibiyle iş yerindeki çalışanlar arasında tartışma başladı.
Tartışma kısa süre sonra tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

BİR ANDA ATEŞ ETMEYE BAŞLADI
Kavga sırasında araç sahibiyle sanayiye gelen H.D. yanındaki silahla önce havaya ateş etmeye başladı, ardından da kavga ettiği kişilere silahını doğrultarak ateş etmeyi sürdürdü.
Olayda iş yeri çalışanlarından M.K.Y. bacağına isabet eden kurşunla yaralanırken, park halinde bulunan bir otomobile de kurşun isabet etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında yaralı M.K.Y. ambulansla hastanede kaldırıldı.
Ekiplerin yaptığı çalışma sonrasında silahı ateşleyen H.D. ve olaya karıştığı öğrenilen E.D. gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
YASAL UYARI
İSTANBUL Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. İSTANBUL Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.