Tekirdağ'ın zirvesi beyazlara büründü: Kar yağışının tadını çıkardılar

28.12.2024 14:44

İHA

Google'da NTV'yi tercih et

Tekirdağ'ın yüksek kesimlerindeki Ganos Dağları, kar yağışıyla beyaz örtüye büründü. Bazı vatandaşlar kar keyfi yaşamak için bölgeye gitti. Beyaz örtü ile kaplanan alanlar havadan görüntülendi.

Tekirdağ'ın zirvesi beyazlara büründü: Kar yağışının tadını çıkardılar
Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, Ganos Dağları ve çevresindeki yüksek kesimlerde etkili oldu. Sabah saatlerinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaşırken, civar köyleri ve dağın etekleri adeta beyaz bir tabloyu andırıyordu.
Tekirdağ'ın zirvesi beyazlara büründü: Kar yağışının tadını çıkardılar 1
Kar haberinin duyulmasıyla birlikte Tekirdağ ve çevresinden bazı vatandaşlar Ganos Dağları'na geldi.
Tekirdağ'ın zirvesi beyazlara büründü: Kar yağışının tadını çıkardılar 2
Fotoğraf çekmek ve karın tadını çıkarmak isteyenler, huzurlu anlar yaşadı. Havadan çekilen görüntülerde, karla kaplı ağaçlar ve geniş alanlar göz kamaştırıcı bir güzellik sundu.
VATANDAŞLARDAN KAR YAĞIŞINA İLGİ 3

VATANDAŞLARDAN KAR YAĞIŞINA İLGİ

Karlı bölgelere gezmeye giden Ferit Albay, Meteoroloji'nin uyarılarına rağmen bu kadar etkili bir yağış beklemediğini söyledi. Elbay, "Meteoroloji uyarı yapmıştı ama bu kadar tahmin etmiyordum. Ganos Dağları'na kar yağdığını duyduk, buraya fotoğraf çekmeye geldik. Hem de karda eğleniyoruz, çok güzel oldu. Uzun zamandır böyle güzel bir kar yağmamıştı" ifadelerini kullandı.
Tekirdağ'ın zirvesi beyazlara büründü: Kar yağışının tadını çıkardılar 4

Yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlara ise araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

YASAL UYARI

TEKIRDAĞ Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. TEKIRDAĞ Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.