Yollarda çatlaklar oluştu! Gaziosmanpaşa'da 3 bina tahliye edildi
19.02.2025 10:55
Son Güncelleme: 19.02.2025 11:49
Gaziosmanpaşa'da bazı binalarda ve yollarda çatlaklar oluştu. 3 bina tahliye edilirken, olay yerine ekipler sevk edildi.

Yıldıztabya Mahallesi Taşocağı Dikyol Sokak'ta toprak kayması meydana geldi. Bazı evlerde kayma olurken, evlerin duvarlarında ve yolun birçok noktasında çatlaklar oluştu.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye zabıta ve belediye ekipleri sevk edildi.
Zabıta ekipleri, hasar gören 3 binayı tahliye ettikten sonra mühürledi.
Zabıta ekipleri, hasar gören 3 binayı tahliye ettikten sonra mühürledi.

Bölgedeki içme suyu hattının zarar gördüğünü belirleyen İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekipleri, hattın onarımı için çalışma başlattı.

Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili teknik incelemeler sürüyor.
YASAL UYARI
EYÜPSULTAN Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. EYÜPSULTAN Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.