Yürekleri ağızlara getiren an: Çatıdan vinçle indiler
25.07.2025 11:55
Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın çatısında kalan küçük kepçe, vinç yardımıyla indirilirken iki işçi canlarını hiçe sayarak kepçeyle birlikte aşağıya sarktı.

Olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan 5 katlı bir binanın çatısına çıkarılan küçük kepçe, yıkım çalışmalarında kullanıldı.

İşin tamamlanmasının ardından kepçeyi aşağıya indirmek için vinç getirildi. Ancak kepçeyle birlikte iki işçinin de vinçten sarkarak aşağıya inmeye çalışması, tehlikeli anlara sahne oldu.

Askıya alınan kepçe vinçle indirildiği sırada, üzerindeki iki işçi halatlara ve iş makinesine tutunarak adeta asansör gibi aşağıya indi.

O anları gören çevredekiler endişeyle durumu izlerken, işçiler kepçeyle birlikte TIR'a indirildi.

YASAL UYARI
AVCILAR Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. AVCILAR Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.