Buzdolabı patladı, 4 gecekondu kül oldu

20.07.2025 03:32

Buzdolabı patladı, 4 gecekondu kül oldu
DHA
DHA
Google'da NTV'yi tercih et

Gaziosmanpaşa'da buzdolabının patlaması sonucu gecekonduda başlayan yangın, bitişikteki evlere sıçradı. Alevler 4 gecekonduyu kullanılamaz hale getirdi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gece yarısı 4 gecekondu kül oldu.

Gece saatlerinde Yıldıztabya Mahallesi Divriği Sokak'taki gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler, kısa sürede bitişikteki diğer gecekondulara da sıçradı.

Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, yangının ardından 4 gecekondu kullanılamaz hale geldi.

'ÇOCUKLARI ALDIĞIM GİBİ DIŞARI KAÇTIM'

Yangının başladığı gecekonduda yaşayan Emine Balkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Eşim geldi sese kalktım. Buzdolabı yanıyormuş, çocukları aldığım gibi dışarıya kaçtım. Hemen itfaiyeyi aradım. Ondan sonra buzdolabı patladı herhalde. Diğer binalar da alev aldı."

Google News kanalına abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak ister misiniz? Google News'te NTV'ye abone olun.
Abone Ol