Pendik'te yangın faciası. Üç çocuk can verdi, bir çocuk ağır yaralı

11.12.2025 07:49

Son Güncelleme: 11.12.2025 14:48

Pendik'te yangın faciası. Üç çocuk can verdi, bir çocuk ağır yaralı
DHA
AA, DHA

İstanbul Pendik'teki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında üç çocuk hayatını kaybetti. Yangında bir çocuk da ağır yaralandı.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan iki katlı binanın girişindeki dairede sabaha karşı yangın çıktı.

 

Çevredekilerin ihbarıyla adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların evden çıkardığı dört çocuk, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

DHA

Yangın sırasında 4 çocuk evde yalnızdı.

ÜÇ ÇOCUK ÖLDÜ, BİR ÇOCUK AĞIR YARALI

 

Evdeki çocuklardan, Özden S. (2), Cennet Ç. (9), Zülfikar S. (5) kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

 

Alevlerin arasından çıkarılan 11 yaşındaki M.A.Ç. ise ağır yaralandı. Çocuğun tedavisinin sürdüğü bildirildi.

 

ANNELERİ KIZINI HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜ, BABA GÖZALTINDA

 

Yangın evde yetişkin biri olmadığı sırada çıktı.

 

Evin annesi S.S.'nin yangın başladığı sırada kızı E.N.Z.'yi hastaneye götürdüğü öğrenildi. S.S'nin eşi T.Ö.'nün ise yangın sırasında aranma kaydı olduğu bir suçtan dolayı gözaltında bulunduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

IHA

Yangında ağır yaralanan M.A.Ç. ile olayda yaşamını yitiren iki çocuğun fotoğrafı.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

 

Yangına ilişkin soruşturma sürerken, olayda yaşamını yitiren çocuklara ve ailenin fotoğrafları ortaya çıktı.

 

Anne S.S.'nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda anne S.S. ile babanın; yanı sıra yaşamlarını yitiren C.Ç., Ö.S. ve ağır yaralı olarak kurtarılan M.A.Ç.'nin yer aldığı görüldü.

Sosyal Medya'da Takip Et