2010 Miss Turkey güzelleri havuz keyfinde

Miss Turkey 2010’un seçilmesine günler kala, 20 güzel aday oldukça yorucu geçen kamp programlarına kısa bir ara vererek Doğuş Power Center’ın içinde yer alan ve sağlıklı yaşam merkezi D-Gym’de havuz keyfi yaptılar.

2010 Miss Turkey güzelleri havuz keyfinde

Kendilerini suyun büyüsüne bırakan güzeller Miss Turkey 2010 güzelinin belirleneceği 1 Nisan öncesinde eğlenip enerji depoladılar. Bir Miss Turkey klasiği haline gelen havuz başında toplu fotoğraf çektirme adetini bu senede bozmayan kızlar birlikte objektiflere poz verdi.


Zorlu bir haftanın ardından havuzda vakit geçirmek ve suda şakalaşma şansı yakalayan 20 güzel büyük final için çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

Güzeller, havuz keyfinin ardından kaliteli yaşamı benimseyen İstanbulluların yeni tercihi olan D-Gym’in spor salonuna geçerek yarışma gecesine kadar forma girmek için spor yapmayı da ihmal etmediler.

ZORLU KAMP DÖNEMİNİN ARDINDAN...
Finale kalan 20 güzel 1 Nisan’a kadar yoğun bir kamp dönemine girdiler. Polonezköy’deki Legend Otel’e giden güzeller yarışma gecesi sergileyecekleri kareografi için Uğurkan Erez’den ders almaya devam etti.

MISS TURKEY 2010 HEYECANI 1 NİSAN GECESİ...
20 genç kızın yarışacağı Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması, 1 Nisan akşamı KRAL TV’de yayınlayacak.

Sayfa Yükleniyor...