2020 Emmy Ödülleri'nde yeni yıl sürprizi

Corona virüs tedbirleri kapsamında adayların internet üzerinden uzaktan bağlantı yoluyla katıldığı 2020 Emmy Ödülleri töreninde Reese Witherspoon ve Kerry Washington eğlenceli bir konseptle seyirci karşısına çıktı. İkili, tüm dizi ekibiyle birlikte 2020 yılını uğurladı.

2020 Emmy Ödülleri'nde yeni yıl sürprizi

Reese Witherspoon ve Kerry Washington 2021’e hazır.

The Little Fires Everywhere dizisi oyuncuları, 2020 Emmy Ödülleri’nde yaptıkları uzaktan bağlantıda, yeni yıl konseptli bir ortamdan seslendi.

Yeni yıl kutlaması havasında olan oyunculara, törenin sunucusu Jimmy Kimmel neden böyle bir şey yaptıklarını sorduğunda, salgınla geçen yılla ilgili yanıt hazırdı: “Çünkü bu yılın bitmesine hazırırız.”

Ardından Kimmel, “Bunu yapabilir misiniz? Yılı bitirebilir misiniz?” diye sordu.

Reese Witherspoon, “Tabii, biz Emmy adayı televizyon yapımcılarıyız” yanıtını verdi. Ardından Kerry Washington da 10’dan geri sayım yaptı ve hep birlikte 2021 yılını karşıladılar. Bu eğlenceli bağlantı, salgın gölgesinde geçen Emmy töreninin en akılda kalan anlarından biri oldu.

2020 Emmy Ödülleri'nde yeni yıl sürprizi - 1

Öte yandan Little Fires Everywhere, Mini Dizi Dalında En İyi Dizi adayı olurken, Kerry Washington da Mia Warren rolüyle En İyi Kadın Oyuncu adayı gösterildi.

Sayfa Yükleniyor...