Ramazan imsakiyesi banner
İFTARA KALAN SÜRE

33. İstanbul Caz Festivali’ne geri sayım. Sahne alacak ilk isimler belli oldu

30.01.2026 16:28

33. İstanbul Caz Festivali’ne geri sayım. Sahne alacak ilk isimler belli oldu
iStockPhoto

33. İstanbul Caz Festivali, 30 Haziran 2026 tarihinde başlayacak.

AA

Bu yıl 33'üncüsü düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali için bekleyiş sürüyor. Fesitvalin ilk üç gününde sahne alacak isimler açıklandı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleşecek olan İstanbul Caz Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen festival, 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, festivalin ilk üç gününde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda üç önemli isim konuk olacak.

 

AÇILIŞI MARCUS MILLER YAPACAK

Festivalin açılışı 30 Haziran'da Marcus Miller ile yapılacak, 1 Temmuz'da soul müziğin yükselen ismi Thee Sacred Souls Türkiye'deki ilk konserini verecek.

 

Led Zeppelin'in üyelerinden Robert Plant, tüm dünyada ses getiren yeni grubu Saving Grace ve Suzi Dian ile 32 Temmuz'da müzikseverlerle buluşacak. Festival programının tamamı önümüzdeki aylarda açıklanacak.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun
Google Play
App Store
App Gallery